Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης Κάρτας & Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tektonismos.gr δέχεται τις πληρωμές από πιστωτικές χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, καθώς και πληρωμές με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα πληρωμής τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Μόλις προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Bank και θα σας εμφανιστεί σε ξεχωριστό παράθυρο η φόρμα πληρωμής. Τα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στη φόρμα πληρωμής τα παρέχετε στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα tektonismos.gr. Το tektonismos.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, αλλά ενημερώνεται από την Alpha Bank για την κατάσταση της πληρωμής.

 

Με κατάθεση σε τράπεζα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά δίνοντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και τον κωδικό της παραγγελίας που θα σας αποσταλεί με email μετά την ολοκλήρωσή της

Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε σε σχετικό πεδίο στη σελίδα ΤΑΜΕΙΟ:

  • ALPHA BANK
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.