Πως κάνω παραγγελία;

Στο tektonismos.gr μπορείτε να αγοράσετε με τους παρακάτω τρόπους:

 • Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας στο tektonismos.gr όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.
 • Τηλεφωνικά: Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Τηλ: 2310265042, 2310265083 & 6976122020
 • Email: Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με email στο: info@tektonismos.gr
 • Μέσω των κοινωνικών δικτύων: Facebook, Messenger, Instagram, Viber, WhatApp
 • Από το κατάστημα: Με απευθείας αγορά από το τριώροφο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής Εταιρείας 39 όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (6% για βιβλία και περιοδικά, 24% για τα υπόλοιπα είδη).

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Η πηγή των πληροφοριών του tektonismos.gr είναι το ΕΚΕΒΙ και οι εκδοτικοί οίκοι και σε περίπτωση αποκλίσεων όσον αφορά την τιμή ή τη διαθεσιμότητα των βιβλίων τους, το tektonismos.gr δεν φέρει ευθύνη.

Το tektonismos.gr είναι υποχρεωμένο, στην περίπτωση διαφοράς της τιμής των προϊόντων του με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς, η την μη διαθεσιμότητα αυτών, να ενημερώνει τον πελάτη πριν την αποστολή.

 

Πως μπορώ να πληρώσω;

Για τις αγορές σας στο tektonismos.gr  μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με αντικαταβολή:Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής εφαρμόζεται για αποστολές εντός Ελλάδας
 • Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας: Μπορείτε να μας καταθέσετε το ποσό των αγορών σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας στο όνομα Ε.ΨΑΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2310265083 ή με email
 • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας:Πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, Mastercard, Visa ή Diners οποιασδήποτε τράπεζας.

 

Πώς παραλαμβάνω τα προϊόντα μου;

Το tektonismos.gr αποστέλλει τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier):Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική courier όπου με πολύ χαμηλές χρεώσεις παραλαμβάνετε τα προϊόντα στον χώρο σας. Παράδοση για χερσαίους προορισμούς την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής, ενώ για Νησιωτικούς 2 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
 • Με τα  ΕΛΤΑ: ΜΟΝΟ για αποστολές εκτός Ελλάδας
 • Με μεταφορικές εταιρείες (φορτηγά): Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.
 • Με ΚΤΕΛ.: Παράδοση την επόμενη μέρα από το ΚΤΕΛ της περιοχής σας. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.
 • Με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας.: Αφορά αποκλειστικά την περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
 • Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής Εταιρείας 39

 

Τι ισχύει στην περίπτωση επιστοφής ή ακύρωσης της παραγγελίας;

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την πολιτκή επιστροφής/αντικατάστασης μιας παραγγελίας εδώ

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την πολιτκή ακύρωσης μιας παραγγελίας εδώ

Σε πιθανή περίπτωση που καθυστερήση η παραγγελία σας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

 

 

Γενικοί όροι

Όροι Χρήσης – Προστασία Δεδομένων

Το tektonismos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της Ε. ΨΑΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Φιλικής Εταιρίας 39, ΑΦΜ 099795849, ΔΟΥ:Δ΄ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

 

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συνδιαλλαγής στο tektonismos.gr είναι η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του χρήστη. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email address) κ.λπ.. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως της.

Το tektonismos.gr λειτουργεί σε περιβάλλον ασφαλείας κατά την δήλωση των στοιχείων σας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης. Τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα παρά μόνο αποστέλλονται στο κατάστημα για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του tektonismos.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το tektonismos.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν.

Το tektonismos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά (πχ διεύθυνση) με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

 

Διάφορα

 1. Ανωτέρα βία:Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Ευθύνη tektonismos.gr:Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
 3. Διαφημιστικά μηνύματα:Το tektonismos.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το tektonismos.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
 4. Ισχύον Δίκαιο:Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του tektonismos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.