Κατηγορίες Προιόντων
 
Δοκίμιον Τεκτονικής Δεοντολογί
Συνοπτικές επισημάνσεις τεκτονικής δεοντ ...

Τιμή: 9.54
ΓΑΝΤΙΑ Γ/Δ ΛΕΥΚΑ ΔΕΡΜΑ GR
ΓΑΝΤΙΑ Γ/Δ ΛΕΥΚΑ ΔΕΡΜΑΓάντια λευκά 100% ...

Τιμή: 31.00
Χρώματα και τεκτονισμός
Όπως όλα τα σύμβολα στα Τεκτονικά τυπικά ...

Τιμή: 14.31
 
NEWSLETTER
Καταχωρείστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας: Καταχωρείστε το email σας.
Καταχωρείστε τον κωδικό που βλέπετε δίπλα:
 
 
Βρίσκεστε στην ενότητα: Προϊόντα::Βιβλία::Ελευθεροτεκτονισμός::Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΗ (ARS INCOGNITA)
 
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΗ (ARS INCOGNITA)
Λιανική Τιμή Τιμή tektonismos.gr Έχετε όφελος:
Προσωρινά μη διαθέσιμο.
Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο άνθρωπος στη Γη ,ο μεγαλύτερος πόθος του είναι η "Γνώση". Η αναζήτηση δε της "Αλήθειας" είναι η πιο σημαντική πράξη του ανθρώπου. Η έρευνα όμως θέλει προγραμματισμό και τάξη. Αυτός που την πραγματοποιεί, πρέπει να έχει και έμφυτες ικανότητες, αλλά και υπομονή και επιμονή. Ο ερευνητής πρέπει να βγάλει από τον εσωτερικό του κόσμο όλα τα δεσμά που κρατάνε σκεπασμένα τα πνευματικά του μάτια. Να γίνει "Ελεύθερος" άνθρωπος. Διότι η έρευνα και η παρουσίαση αληθειών έχει πολλούς εχθρούς, που προσπαθούν να βάλουν στο δρόμο τους σωρούς από εμπόδια. Ο ορθολογικός δρόμος για την αποκάλυψη της "Αληθείας" αρχίζει από την αρχαία Ελληνική Διανόηση και αναστέλλεται κατά τον Μεσαίωνα. Διατηρείται ωστόσο κρυφά στα εργαστήρια των Αλχημιστών, στις μυστικές οργανώσεις και στον Τεκτονισμό, για να έρθει η Αναγέννηση με την απελευθέρωση από όλους αυτούς τους σωρούς των εμποδίων. Με τη μεθοδική έρευνα αλλάζει ο κόσμος μορφή και αναγνωρίζεται η αξία της ανθρώπινης ύπαρξης και συνάμα οι δυνατότητες του ανθρώπου για την πνευματική του εξέλιξη.
Αυτή είναι η αιώνια πορεία του ανθρώπου, να αγωνίζεται, να κινείται και να πηγαίνει σε άγνωστους πνευματικούς χώρους, με ένα ενδόμυχο σκοπό, την αποκάλυψη του "Αληθινού".
Επί αιώνες οι Τέκτονες αντιτάχθηκαν στη μισαλλοδοξία, τον πνευματικό δεσποτισμό και εργάστηκαν για την ατομική αξιοπρέπεια και την έρευνα της "Αληθείας".

Αυτό το έργο έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει στον αναγνώστη, μια κατά το δυνατόν απλή και ξεκάθαρη έκθεση των αρχών και "διδασκαλιών" του Τεκτονισμού. Όπως είναι επόμενο, δεν μπορεί να έχει την αξίωση πως εκθέτει ολόκληρη την Τεκτονική Επιστήμη, η οποία βασίζεται σε "έργα" δυσκολότερα. Οφείλουν όμως να παρουσιαστούν ξάστερα τα στοιχεία του τεκτονικού ζητήματος, σε μια συνολική άποψη, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει πολλά να προσθέσει και λίγα να αφαιρέσει.

Επιπλέον χαρακτηριστικά
Τύπος:
Προϊόντα  
Προελευση:
 
Συγγραφέας :ΙΟΛΑΟΣ
Εκδότης :ΔΙΟΝ
Έτος :2007
ISBN :9789610000000
Σελίδες :551

 
Για λόγους ασφάλειας, οι παραγγελίες και τα στοιχεία σας, δεν αποθηκεύονται στο site μας.
 
 
 
 
 
 

 
Τεκτονισμός, On-line Κατάστημα Τεκτονικών προϊόντων, Βιβλία, Regalia, Κοσμήματα, Είδη Δώρων © 2008-14
Made in Vertigo Studios